Menú Diari Piras 12,30€

Per Endur a Domicili 11,30€.

Apartir de Dos Menùs t’ho portem a casa Gratis

Un Plat+ Beguda mas Postre 6,90€. Nomès per Endur

MENÚ Diari PIRAS 12.30.

Per Endur / A Domicili 11.30€

a Partir de DOS  MENUS t’ho Portem a Casa GRATIS

Crema De Xampinyons I Ceps Amb Escames De Foie

Spaghetti Amb Salsa Pesto I Parmesá

Ous Trencats Amb Rovellons All I Julivert

Amanida A La Catalana

Raviolis Amb Mezclum De Bolets I formatge

Poches Guisades Amb Musclos

Tosta Amb Verduretes Brasejades I Formatge De cabra

Hummus De Cigrons Amb Olives dÁragó

———————————————————————-

Secret ibéric al Carbó Amb Un Toc De Romesco

Canelons De Rostit Al Forn Amb Suau Beixamel

Entrecott De Vedella a La Brasa 350 gr. Supl. 2´90€

Hamburguesa de Vedella Brasejada Amb Formatge De Cabra

Botifarra de Pagés A La Brasa Amb All i Oli

Costella Iberica Confitada Al Forn Amb Guarnició De Patata Al Caliu

¼ de pollastre A la Brasa

Bacallá Al Forn Amb All I Oli

Salsixes Brasa Amb Guarnició De Pebrots Del Padró

Postres

Pastis Casolá De Formatge, Yogurt amb mel i nous, Flam Casolá, Mel i Mató, Tartaleta de Nabius i Crema Pastissera, Tarta sacher, Pastis de Music, Pastis de Crema Catalana Pastis De Santiago Amb moscatel, Mandarines , Pinya Natural

Beguda, Postre e Iva Inclos

I si Vols Algo Diferent ….Demana La Nostra Carta de Mac Piras

Fes La Teva Comanda per Telèfon o WhatsApp

Tel 932182605-620514700

Menù Piras 18,30€

Menù Cap de Setmana Nits i Festius

Platet d’Olives

————————–

Pa de Pagès Torrat amb Tomàquet

————————-

Ravioli de Bolets Salvatges i Vedella amb Parmesà

Brou de Carn Tradicional de Nadal amb Galets

Canelons de Rostit amb Beixamel ( Suppl. 2,90€.)

Esqueixada de Bacallà

Espárrecs de Marge amb salsa Romesco

 “Caprese” de Mozzarella  Fresca amb Fulles de  Alfàbrega

Remenat de Calçots i Patates amb un Toc de Romesco

Hummus De Cigrons amb Germinats i Torradetes Baby

Amanida de Tiges,  Fulles i Brots amb Formatge “Gorgonzola” Nous i Glasa de Balsàmic

 

—————————————————————————————-

Espatlla de Cabrit al Forn de Pedra amb un Toc de Mel ( 12,00 €.)

Costellar de «Cochinillo» al Forn de Pedra (Supl. 10,00€.)

Espatlla o Cuixa de «Cochinillo» al Forn de Pedra (Supl. 12,00€.)

Entrecotte de Vedella de Girona a la Brasa (Supl. 2,90 €uros)

Hamburguesa Casolana de Vedella 100 % amb Poma Brasejada i Foie

Botifarra Negra “Esparracada” amb Tomàquet a la Brasa i Romesco

Veggie Burger a la Brasa amb Guarnició de Tofu (Supl. 1,00 €uro)

Gambes a la Planxa amb Allets i Julivert

¼ Pollastre a la Brasa amb la seva Guarnició

Botifarra de pagès a la Brasa

Secret de Porc Ibèric de Guijuelo al Carbó

Bacallà al Forn amb Tomàquet  I Pebrot  Escalivat

“Tataki” de Vedella de Girona Sobre Bouquet  de Rúcula i Sèsam Torrat (Supl. 2,90 €uros)

 ………..I Filet de Vedella de 250 gr de Girona a la Brasa o Amb Foie (Supl. 4,90 €uros)   

Postres : Pastis Santiago, Pastis Casolà de Formatge, , Poma al Forn, Tartà Sacher, Tarta Tatin, Panna Cotta amb Fruits Vermells,Pinya, Pastis de Crema Catalana, Tartaleta de Nabius.

 

Postres-Beguda i I.V.A. inclòs