Menú Diari Piras 14,00€
Per Endur a Domicili 13,50€.
Apartir de Dos Menùs t’ho portem a casa Gratis
Un Plat+ Beguda mas Postre 6,90€. Nomès per Endur
MENÚ Diari PIRAS 14.00€.
Per Endur / A Domicili 13.50€
a Partir de DOS MENUS t’ho Portem a Casa GRATIS
Crema De Xampinyons I Ceps Amb Escames De Foie
Spaghetti Amb Salsa Pesto I Parmesá
Ous Trencats Amb Rovellons All I Julivert
Amanida A La Catalana
Raviolis Amb Mezclum De Bolets I formatge
Poches Guisades Amb Musclos
Tosta Amb Verduretes Brasejades I Formatge De cabra
Hummus De Cigrons Amb Olives dÁragó
———————————————————————-
Secret ibéric al Carbó Amb Un Toc De Romesco
Canelons De Rostit Al Forn Amb Suau Beixamel
Entrecott De Vedella a La Brasa 350 gr. Supl. 2´90€
Hamburguesa de Vedella Brasejada Amb Formatge De Cabra
Botifarra de Pagés A La Brasa Amb All i Oli
Costella Iberica Confitada Al Forn Amb Guarnició De Patata Al Caliu
¼ de pollastre A la Brasa
Bacallá Al Forn Amb All I Oli
Salsixes Brasa Amb Guarnició De Pebrots Del Padró
Postres
Pastis Casolá De Formatge, Yogurt amb mel i nous, Flam Casolá, Mel i Mató, Tartaleta de Nabius i Crema Pastissera, Tarta sacher, Pastis de Music, Pastis de Crema Catalana Pastis De Santiago Amb moscatel, Mandarines , Pinya Natural
Beguda, Postre e Iva Inclos
I si Vols Algo Diferent ….Demana La Nostra Carta de Mac Piras
Fes La Teva Comanda per Telèfon o WhatsApp
Tel 932182605-620514700

Platet d’Olives
————————–
Pa de Pagès Torrat amb Tomàquet
————————-
Ravioli de Bolets Salvatges i Vedella amb Parmesà
Canelons de Rostit amb Beixamel ( Suppl. 2,90€.)
Esqueixada de Bacallà
Espárrecs de Marge amb salsa Romesco
“Caprese” de Mozzarella Fresca amb Fulles de Alfàbrega
Remenat de Ceps amb un Toc de Romesco
Hummus De Cigrons amb Germinats i Torradetes Baby
Amanida de Tiges, Fulles i Brots amb Tonyina i Glasa de Balsàmic
—————————————————————————————-
Entrecotte de Vedella de Girona a la Brasa (Supl. 3,90 €uros)
Filet de Vedella de Girona a la Brasa (Supl. 6.00 €uros)
Hamburguesa Casolana de Vedella 100 % amb Poma Brasejada i Foie
Duo de Botifarra a la Brasa
Botifarra Negra “Esparracada” amb Tomàquet a la Brasa i Romesco
Veggie Burger a la Brasa amb Guarnició de Tofu (Supl. 1,00 €uro)
Gambes a la Planxa amb Allets i Julivert
Peus de Porc a la Brasa
¼ Pollastre a la Brasa amb la seva Guarnició
Botifarra de pagès a la Brasa
Secret de Porc Ibèric de Guijuelo al Carbó
Bacallà al Forn amb Esparrecs i Romesco
Entranya de vedella a la Brasa amb Xumixurry
“Tataki” de Vedella de Girona Sobre Bouquet de Rúcula i Sèsam Torrat (Supl. 2,90 €uros)
Postres : Pastis Santiago, Pastis Casolà de Formatge, , Poma al Forn, Tartà Sacher, Tarta Tatin, Panna Cotta amb Fruits Vermells,Pinya, Pastis de Crema Catalana, Tartaleta de Nabius.